kasteel met wellness

Natuurhuisje Overijssel met sauna en hot-tub!

Vier vakantie in een vrijstaand vakantiehuis, gelegen aan een rustige bosweg in Dalfsen. Je boekt dit natuurhuisje al vanaf €75 p.n zonder sauna en voor €100 p.n inclusief sauna en hot-tub, met 6 personen!

Het huisje

Dit natuurhuisje Overijssel is gelegen in een prachtige, bosrijke omgeving waar je heerlijk kunt fietsen en wandelen. Je hebt bovendien aan privacy geen gebrek, want het huisje beschikt over 2500 m² aan eigen grond. Het heeft een gezellige, authentieke uitstraling, maar is van binnen helemaal opgeknapt en van alle gemakken voorzien. Kook samen met familie of vrienden een heerlijke maaltijd in de moderne keuken en maak daarna een verfrissende boswandeling. Ook in de winter is het hier fantastisch vertoeven. Het huis is goed geïsoleerd en verwarmd en na een lange wandeling kun je heerlijk opwarmen in de sauna en hot-tub!

Omgeving natuurhuisje Overijssel.

Het is huisje staat in een rustieke omgeving, op 2500 m² eigen rond. In de bossen van Dalfsen kun je heerlijk wandelen en het is ook heerlijk om langs de uitgestrekte weilanden en boerderijen te fietsen. Vlakbij het vakantiehuis, op slechts 500 meter lopen, vind je een restaurant met een grote speeltuin voor de kleintjes. In de avond liever de drukte opzoeken? Op 20 tot 30 minuten rijden vind je Zwolle, alwaar je vele restaurantes en cafe’s kunt bezoeken.

Enthousiast geworden? Meer informatie, prijzen en beschikbaarheid vind je via deze link!


Ook leuk: een kasteel met wellness boeken!

Leave a Reply