Spa wellness + hotel aanbieding in prachtig Zuid-Limburg, €57,50

Wil je even lekker weg en het echte vakantie gevoel beleven? Dan hoef je niet ver weg te gaan! Ontdek het Zuid-Limburgse heuvellandschap en geniet van een spa wellness weekend, vlakbij het beroemde Valkenburg. Je verblijft, wanneer je dit arrangement boekt, in een gastvrij hotel in het dorpje Houthem-Sint Gerlach. Dit pittoreske dorpje ligt vlakbij Valkenburg en de bruisende stad Maastricht. Het hotel ligt op 10 min rijden van het spa wellness resort dat hoort bij dit arrangement. Je krijgt wanneer je dit hotel boekt namelijk gratis entree tot Thermae 2000!

De omgeving

Het hotel is omgeven door het prachtige Limburgse heuvellandschap. Je kunt vanuit je hotel vele wandel- en fietstochten maken. De spa wellness waartoe je gratis toegang krijgt bij deze deal, ligt op slechts 10 minuten afstand. Wie dol is op de stad is ook in een kwartiertje in het bruisende Maastricht. Een bezoek aan de nabij gelegen toeristische trekpleister Valkenburg mag je eigenlijk echter ook niet overslaan. Naast het gezellige historische centrum en vele bezienswaardigheden, vind je hier ook de bekende Valkenburgse grotten. Absoluut het bezoeken waard!

Spa wellness Zuid-Limburg

Het beroemde spa wellness resort Thermae 2000 ligt boven op de Cauberg in Valkenburg, waardoor het uitzicht fantastisch is! Hier vind je verschillende binnen- en buitensauna’s, stoombaden en whirlpools. Bovendien zou het water van de wellness een helende werking hebben. Het thermale bronwater komt uit 40.000 jaar oude bronnen, vol mineralen. Volgens de oprichters, twee fysiotherapeuten, heeft dit water een bijzondere werking. Het motto van deze wellness is dan ook: een gezonde geest in een gezond lichaam.

[su_box title=”Meer informatie, prijzen en boeken” box_color=”#219459″]Je boekt een 2-daags spa wellness arrangement al vanaf €57,50 p.p via deze link. Je krijgt voor deze prijs een overnachting, een heerlijk ontbijtbuffet, gratis dagentree tot het wellness resort, een gratis goodiebag en gratis parkeren![/su_box]

Leave a Reply